Државниот инспекторат за животна средина со дрон сними еден од поголемите загадувачи на главниот град

Инспекторите од Државниот инспекторат за животна средина, при контролата кај Вардариште, со дрон го снимиле еден од најголемите загадувачи на Скопје. Погледнете...