Ова веќе може да се нарече реклама

На видеото ќе видите момче кое може да скија по сè. Ама буквално по сè. По кал, по песок, по трева, низ џунгла, на скали, по вода... И на крајот всушност дознавате дека станува збор за реклама. Секоја чест "Ауди", навистина добра реклама...