Погледнете како македонските навивачи ја прославија победата во Загреб

Македонските ракометни фанови, во клубот Роко во Загреб, каде е сместена нашата фан-зона, вечерта ја минале пеејќи песни и славејќи ја победата на Црна Гора. Потсетуваме, Македонија пред три дена ја победи и Словенија, со што моментално е на чело на табелата. Погледнете како се забавуваа македонските фанови.