Кога тенисерки ќе одлучат да се журкаат: Денс шоу сред тениски меч

Видеото кое е сведок на шоуто кое го започна Германката Петковиќ со потекло од Тузла, која со неколку движења на музиката ја раздрма публиката и која успеа и да ја вовлече и противничката Бечиќ и судијата, е доказ дека тениските мечеви се играат за забава и за публиката.