9 годишната Cѐline го занеме жирито на "Америка има талент" со изведбата на "My heart will go on"

Додека Сајмон превртуваше очи на 9 годишната Céline и опсесијата на нејзините родители со Céline Dion, не очекуваше дека за брзо време ќе биде замолчен и изненаден! Девојчето ја испеа легендарната "My Heart Will Go On", која не се осудуваат да ја испеат и искусни пејачи, на изненадување на сите - погледнете го видеото.