Никогаш не ја ставајте главата таму каде што не ѝ е место

"Кој си игра со оган, тој ќе се изгори". Овој човек од Тајланд настапувал пред публика. Пред да процени дека е сигурно да ја стави главата во устата на крокодилот, прво му ја удира со стап, како некој вид на подготовка. Крокодилот прво е мирен некое време, но кога му здосадува и се уморува од држење на вилицата отворена ја зграпчува главата на својот тренер - видете и сами.