Тинејџерите се апсолутно "луди" по ова: Погледнете ги сите нови трикови кои се појавија со Фиџет спинер

Доколку имате еден и веќе сте заразени со него, овие нови трикови ќе ве воодушеват. Сѐ што ви треба е обичен молив, салотејп и балони - по можност во три различни бои... и уште неколку ситници кои ги има во секое домаќинство.