Видеото од она што го нарекуваат "најстрашната сообраќајка" го обиколи светот

Снимка од Кина покажува зошто за ваша безбедност секогаш мора да го носите појасот кога сте во автомобил. Овој човек удри во бетон, па заврши надвор од возилото пред камион. Снимката го потресе светот.