Тарчуловски: Сè најдобро за моите колеги кои ги отворија вратите на Собранието

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски, кој на објавените видеа од Собранието на крвавиот четврток се гледа како ја насочува толпата кон прес-салата, за Макфакс вели дека не чувствува никаква одговорност за немилите настани на 27 април. Впеочем, слушнете и сами.