Куче кое возбудено си носи перница и си ја мести пред ТВ за омилената емисија е најслатко нешто што сте го виделе!

На Хајди омилена емисија ѝ е Planet Earth ... Кога нејзините сопственици ќе го вклучат телевизорот Хајди брзо се стрчува до другата соба по својата омилена перница, ја поставува пред телевизорот, удобно се сместува и започнува да ја гледа својата омилена емисија.