Навивачки моменти кои ја одбележаа сезоната

ЈуТјуб каналот "Club 90" направил една интересна компилација, од навивачките моменти кои ја одбележаа оваа сеозна. Ги има вкупно 22, а вие дефинитивно ќе уживате во видеото.