Како беа пречекани ракометарите на Вардар пред триумфалната порта

Веќе знаете дека Вардар е новиот ракометен европски шампион! Како што им доликува на едни големи навивачи, хероите беа пречекани најпрво на аеродромот, а потоа и на плоштадот Македонија. Погледнете го дочекот кај триумфалната порта.