НБА ѕвездите читаат злобни твитови за себе - Петто издание

Во емисијата на Џими Кимел, "Jimmy Kimmel Live", има една рубрика посветена на Твитер и на познатите ѕвезди - "Mean Tweats". Покрај познатите "Celebrity Mean Tweats" има и видеа целосно посветени на кошаркарите од NBA лигата. Последното се појави пред 4 дена, а на него можете да видите како реагираат Зак ЛаВин, ДеАндре Џордан, Меџик Џонсон и другите на злобните твитови кои ги читаат за себе.