Погледнете го изборот на Fifth Gear: Тест на половни 4x4 теренци

Range Rover, BMW X5 и Porsche Cayenne се трите половни 4x4 теренци кои ги тестираа момците од Fifth Gear. Погледнете ги нивните оценки и коментари.