5 необични карактеристики на '17 Порше Панамера Турбо!

Новиот автомобил 2017 Porsche Panamera е значително подобрен од претходниот модел. Пообро изгледа, опремен е со одлична технологија и има некои прилично неверојатни карактеристики кои ги нагласувам во видеото.