Овој крузер има Ферари стаза на својата палуба

Големите крузери се синоним за луксуз, а тоа што го нудат може да стои рамо-до-рамо со големите туристички дестинации. Најновите понуди од норвешката транспортна компанија е - тркачка стаза на палубата! Крузерот се вика Norwegian Joy и е најновиот член на флотата Norwegian Cruise Linea. Ферари стазата е на две нивоа, а на неа можат да учествуваат 10 возачи.