Фотошопираните фотографии на славните се доказ дека не треба да верувате во сè што ќе видите

Фотошоп е одлична алатка, но само за оние кои знаат како да ја ракуваат. На фотографиите од оваа галерија можат да се забележат познатите личности во нивните послаби и разубавени верзии кои сепак се повеќе од очигледни. Погледнете!