Преку прекрасни фотографии ја покажал природната убавина на луѓето со пеги

Англискиот фотограф Брок Елбанк отсекогаш бил фасциниран од луѓето со уникатни промени на кожата. Во својот нов проект, Елбанк одлучил да ја прикаже нивната убавина и нивните “украси по телото” по кои се разликуваат од останатите. Брок фотографирал луѓе од различни краеви на светот, а мораме да признаеме дека резултатот е прекрасен.