Галерија: Саем на автомобили во Женева

Еден од најважните светски авто-салони официјално е отворен за публиката од вчера, по два дена кои беа резервирани само за претставниците на медиумите. На 6-ти и 7-ми март беа одржани бројни светски и европски премиери на новите модели на автомобили и концептни возила. Погледнете ја галеријата.