"Нереална" убавина: Шуду Грам е првиот дигитален модел кој го освои интернетот

Постојат илјадници прекрасни модели на Инстаграм, но Шуду Грам е уникатна. Камерон-Џејмс Вилсон е 28-годишен фотограф кој стои зад овој прекрасен темнокож модел. Тој ја создал Шуду откако научил 3D, користејќи се со видеа на YouTube и други онлајн ресурси. “Шуду го претставува она кое отсекогаш сум го сметал за убаво, но нешто кое не го гледам многу често”, изјавил Вилсон. “Луѓето треба да се запрашаат што всушност претставува убавината”, додал тој.