Галерија: Audi RS5 за 2018 година

Новиот модел на Audi ја носи ознаката RS5, а истиот ќе ги воодушеви и најпребирливите љубители на автомобили. Овој модел е инспириран од тркачките автомобили Audi 90 Quattro IMSA GTO од 80-тите години, но со право го нарекуваат достоен наследник на новите RS модели на компанијата Audi.