Награди за најдобра светска фотографија на Сони за 2018

Годишниот натпревар за најдобра фотографија на Сони, организиран од Светската организација на фотографи, објави листа на победници за 2018. Овогодинешниот натпревар привлече речиси 320.000 учесници, од повеќе од 200 земји.