13 најдобри трансформации за оскаровската забава Vanity Fair

На најважната вечер во Холивуд, покрај доделувањето на оскарите, вниманието е свртено кон оние кои прошетаа на црвениот тепих и креациите кои ги носеа на забавата по доделувањето на наградите, Vanity Fair. Погледнете ги највпечатливите трансформации на вечерта.