Jaguar I-Pace: Сериозниот конкурент на Tesla Model X

Новиот I-Pace на Jaguar е „паметен“ и „безбеден“ автомобил кој нуди спортски перформанси, напредна технологија на вештачка интелигенција, луксуз и комоција.