Фотографии од кучиња пред и по нивното посвојување кои ќе ви го стоплат срцето

Посвојувањето на милениче е голема одговорност, но е најдобрата работа која може да му се случи на едно животно од засолниште. За да ја докажат моќта на топлиот дом, гордите сопственици на миленичиња споделиле фотографии од нивните кучиња пред и по посвојувањето – погледнете ја галеријата!