Ретки фотографии од славните личности во минатото

Бред Елтермен е професионален фотограф од Калифорнија, кој ја започнал неговата успешна кариера кога имал само 16 години. Неговата прва фотографија била концерт на Боб Дилан во 1974 година, а оттогаш тој се фокусирал на искрените моменти на познатите личности.