Ова е новата "А Класа" на Мерцедес

Мерцедес конечно ја претстави долгоочекуваната четврта генерација на „А Класа“ моделот кој што, како што беше и најавувано, направи тотален пресврт во целата гама на автомобилите на германскиот гигант од Штутгарт.