Пред и потоа: Познати дами кои направиле пластични операции

Кога е во прашање изгледот на холивудските ѕвезди, пластичната хирургија е нивниот најголемиот сојузник. Кај некои разликата е минимална и одвај забележлива, а кај други таа е навистина драстична. Ова се само дел од познатите дами кои се одлучиле на ваква интервенција.