Познати холивудски личности и нивните мајки

На црвените теписи, честопати гледаме како некоја од ѕвездите доаѓа во придружба со својата мајка. Тоа неколкупати го направи Бредли Купер, но и Леонардо Дикаприо, Том Круз и многу други. Мора да признаеме дека кај некои познати холивудски ѕвезди, сличноста е повеќе од очигледна – погледнете ја галеријата.