Од Русија до Кина: Рели „Свилен пат“ 2017

Во изминатите две седмици, 90 возачи од 35 земји поминаа 9,600 километри низ Русија, Казахстан и Кина. Вака изгледаше релито „Свилениот пат“ низ објективот на фотографот Френк Фајф од "AFP".