Совршенство на четири тркала: Ова е McLaren 570S Spider

McLaren 570S Spider претставува кабриолет верзијата на веќе популарниот 570S „купе“. Автомобил рачно склопуван во фабриката на Мекларен во Вокинг кој за многумина е „совршенство на четири тркала“.