Им ја отстранивме кожата од лицето на светските лидери со цел да ги отстраниме разликите

Еден милиметар. Само еден милиметар на кожата е она што нè прави сите нас да изгледаме различно. Еден милиметар кој создава поделби. Еден милиметар кој води до омраза.